Bicikli
i grad Varaždin

Grad Varaždin možete obići biciklom u nekoliko sati.

Postoji nekoliko uzrečica za stanovnike Varaždina, jedna od njih je da "nisi pravi varaždinec ak nemaš bar jedan bicikl", pa stoga Varaždin s razlogom nosi naziv grad bicikala.

bicikli 4

Vaš bicikl je siguran kod nas

Brigu oko vašeg bicikla, dok ga ne vozite, prepustite nama! Ukoliko niste došli vlastitim biciklom, možete unajmiti jedan od naših.

Alatnica

Video nadzor

Spremište za bicikle

DSC 3296

Biciklisti
rekreativci

Za bicikliste rekreativce pravi izazov leži u vožnji  okolicom, preko pitoresknih livada i vinograda, putem vinskih cesta, kroz pitome brežuljke do imanja seoskog turizma na kojima možete uživati u pravoj domaćoj hrani i dobrom vinu.

Varaždin biciklistička staza u parku

Biciklističke
rute

U varaždinskoj županiji postoje i tri uređene biciklističke rute. Bilo da se uputite kružnom rutom od dvorca do dvorca koja vas vodi od Varaždina do Trakošćana i natrag, a na svom putu obuhvaća desetak zanimljivih spomenika kulture ili krenete uz rijeku Dravu Dravskom rutom, koja nosi međunarodnu oznaku R1 te je po prirodnim ljepotama i kulturnoj raznolikosti jedna od najljepših biciklističkih staza u Europi, proći ćete kroz očuvanu prirodu, naići na gostoljubive domaćine i uživati u delicijama ovog kraja.

Toplička ruta prolazi od Varaždina preko južnih padina Topličkog gorja do lječilišno-rekreacijskog centra u Varaždinskim Toplicama, nekadašnjeg Rimskog lječilišta Aquae Issae gdje možete vidjeti iskopine sa očuvanim ostacima rimskih toplica.

Uživajte u Vašem odmoru

svaka soba dijeli sljedeće pogodnosti

Klima

Besplatni WiFi

Icons / icon-tv

TV+SAT programi

Icons / icon-shower

Kupaonica

Icons / icon-microwave

Mikrovalna pećnica

Icons / icon-freezer

Hladnjak

Icons / icon-coffee

Caffe aparat

Icons / icon-croissant

Doručak

Icons / icon-hairdryer

Sušilo za kosu

Icons / icon-ironong

Glačalo

Icons / icon-washingmachine

Perilica / sušilica